children of glory, movie, dvd, usa, american, szabadsag szerelem, szabadság szerelem
children of glory, movie, dvd, usa, american, szabadsag szerelem, szabadság szerelem children of glory, movie, dvd, usa, american, szabadsag szerelem, szabadság szerelem
children of glory, movie, dvd, usa, american, szabadsag szerelem, szabadság szerelem Néze ezt a honlapot angol verzsiobaChildren of Glory
About Us
Contact Us

DVD USA Formátba (Prod# XPD)

$19.56

    Ingyen
Szállitás
   

DVD Front CoverChildren of Glory az Angol átírás a magyar Szabadság Szerelem filmröl, ami valójában fordítva a "Freedom Romance" vagy a "Love of Liberty". Ez egy epikus film mintájára Dr. Zsivago, hanem a Magyar Forradalom az orosz helyett.

Children of Glory kerül sor Budapesten a Melbournei olimpia október és november 1956-ban. Ez a 123 perces hidegháború drámaba köznépes diákokat eléri a történelem és a hösség. Lenyögözö realizmus és betartása a tényekhez, ez epikus polgár katona szerelem csata köszt épen ahogy szovjet tankok pusztíták hazájukat. Az akció csúcspontja a híres olimpiai vízilabda mérközés Melbourneba, ahol a Magyar csapat játszott a szovjet csapat elen, amit a történelemben legvéresebb vízilabda mérközésnek hivják.

Ha magyar vagy, vagy leszármazott, ez az örökséged. Fogsz sírni, és leszel büszke. További információ találhatto a hivatalos filmet honlapján és az IMDb adatbászisba.

DVD Back CoverMiért néz Koreás a DVD?

Mert nyomtatott Koreában, és itt a mesée. Amikor Szabadság Szerelem (Children of Glory) debütált Magyarországon, során a 50 éves megemlékezés az 1956-os forradalomköszt, fogadták anyi elismerésel, helyi és nemzetközi, hogy a külföldi változatban is követelték. Elöször jöttek az európaiak és hamarosan néhány Ázsiá országok. Aztán minden leállt. Hallottunk ellentmondó történeteket, de a tény hogy legállt forgalmazás. Egyesek szerint a Producer, Andrew Vajna, elvesztette érdeklödését a tragikus halálával fia közelében film kiadás idöben. Egyesek szerint jogokat a film lett ködfoltos hiszen állítólag elöállított közpénzekböl.

Mindössze annyit tudunk hogy a forgalmazás abbahagyták mielött elérte USA-t a DVD, és eröfeszítéseinketel senem találtunk választ hogy mikor lehet találni ezt a remek filmet mi országunkba. A probléma az, hogy az angol nyelvü változat készített a Nagy-Britannia és megfelel az európai PAL DVD formátumhoz, amely nem játszik az amerikai DVD-kon, csak néhány PC-ken.

Kiderült Korea aláírta a NTSC DVD formátumot, amely ugyanaz mint ittUSA-ba, és ök nyertek ország forgalmazási jogat a filmre mielött elnémult kapcsolat a további szaporodás USA-ba.

DVD LabelA koreai változat koreai nyelv írás A DVD-kabáton, de a film párbeszélés magyar angol feliratokal ami hiteles és szakmailag let létrehozva. Egyszerü váltás után, koreai-angolra, élvezheti a lélegzetelállító filmet amerikai DVD-lejátszójával.

Ezek nem kalóz másolatok sem illegálisok. Jogilag gyártották Koreában, és Egyesült Államokban áruljuk. Ha bármikor a jövöben a tulajdonosok jogait a Children of Glory film kezdödik eloszlásni USA-ban, akkor csak azok a DVD-k lesnek találhatto ezen a honlapon, vagy egy linket oda nekik.

Küldetésünk egyszerü. Szeretnénk minden magyar USA-ba látni ezt a csodálatos epikust arrol a pillanatrol amikor történelemben a mi kis nemzetunk megváltoztatta a világot.

 
Copyright © 2011 Bizware Online Applications, Inc. All rights reserved.